märts 09, 2011

VASTLAPÄEVA SUUSAMATK

Vastlapäeval asusime peale teist tundi matkarajale. Raidi isa ja ema ootasid meid juba pikisilmi, et ilm on ilus ja kaua te seal koolimajas veel kükitate?
Juba tulime! Kõik rõõmsalt suuskadel!
Raidi isa oli juba mitu päeva meie hea suusaraja pärast kodu ja kooli vahet kihutanud. Nagu piltideltki näha, et tema saani alt lumi lausa tuiskas!
Teed ületasime turvaliselt- üle suure lumevalli tuli ka kuidagi saada. Kes ikka kuidagi ei saanud, siis ruttas issi appi ja lausa tõstis matkaselli üle valli suusarajale.
Matkarada oli tõesti põnev- tuli ületada kõrgeid- sügavaid kraave, metsarada oli metsaelanike jälgi täis. Mõistatasime, et kes siin küll jalutanud on.
Mingi loomake oli osa oma saagist meile näitamiseks välja pannud- kähriku karvatükike tuli ka üle vaadata- näitusel tuleb ju osaleda!
Linnulaul oli ka lausa hurmav. Kevad ju lausa käegakatsutavas kauguses. Seda andis tunda ka suuskade alla kinnijääv lumi.
Jõudnud lõpuks Raidi poole- ootas meid maitsev ja kosutav tee. Lapsed ruttasid külalislaket pererahvast ära kasutama- kõik mängud ja mänguasjad oli vaja üle vaadata. Pere kasski sai sõprade paitust tunda.
Oli väga tore matk!
ÕPETAJA TÄNAB TUBLISID VANEMAID- RAIDI EMA JA ISA, KES SELLISE TOREDA MATKA MEILE KORRALDASID!
SUUR AITÄH! Ma arvan, et lapsed ütlevad ka oma tänusõnad.
















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar